Fraud Blocker Hijaluronski fileri, Dr Sinicki

Hijaluronski fileri

Fileri - popunjavanje bora | Dr Sinicki

Hijaluronski fileri ili punjači bora – su preparati hijaluronske kiseline u obliku finog gela.Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom. Vremenom dolazi do spontane resorpcije, ali ne i do nove produkcije hijaluronske kiseline, što za posledicu ima gubitak elastičnosti, tonusa, smanjene hidratacije i predstavlja idealnu podlogu za stvarnje bora. Korišcenjem filera nadoknadjujemo izgubljeno. Reč je o prirodnim, biorazgradivim proizvodima, sigurnima za upotrebu i neštetnim za zdravlje coveka.

Glavna prednost hijalurona je posledica njegove maksimalne bezbednosti.

Polje primene hijaluronskih filera:

  • bore na čelu i korenu nosa
  • bore oko očiju
  • bore koje se pružaju od nozdrva do uglova usana (nasolabijalne bore)
  • bore oko usana(sitne pušacke bore)
  • bore koje se pružaju od ugla usana ka bradi (marionete)
  • korekcija kontura usana
  • korekcija volumena usana

Tretman hijaluronskim filerima se izvodi tankim iglama sa ili bez anestezije, ceo tretman je bezbolan,jednostavan i bezbedan. Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana koji traje do 30 minuta i zbog toga se procedura popularno naziva i LIQUIDLIFT jer se za kratko vreme sa nekoliko injekcija postiže fantastičan razultat u eliminaciji bora i remodeliranju kontura lica, koji može da konkuriše hirurškom liftingu. Nakon tretmana mogu se javiti blag otok i crvenilo, koji su prolaznog karaktera i traju 3-5 dana.

Efekat traje od 4 do 12 meseci.

Ordinacija Dr Sinicki

Da biste zakazali pregled, molimo vas da nas kontaktirate na dole navedene kontakte, neko od naših članova će vam rado pomoći. Ako imate hitnu medicinsku pomoć, pozovite 011/24-48-172, 011/45-11-669 ili 064/92-22-082.

Adresa: Đorđa Vajferta 66
11000 Beograd, Vračar

Telefon:
011/24-48-172
011/45-11-669
064/92-22-082

E-mail: mailto:ordinacija@drsinicki.rs

Zakažite pregled

Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušaje ponovo kasnije.