Kvantna medicina ne da šansu bolestima?

I pored jako razvijene tehnologije koja se primenjuje u zdrastvu kako u dijagnostici tako i u terapiji klasična medicina nije uspela da izleči veliki broj oboljenja. Suština je u tome što standardne dijagnostičke metode vide samo vrh ledenog brega onoga što se dešava pri nastanku neke bolesti. Standarni dijagnostički aparati mogu da uoče samo materijalno ,promenu u obliku,položaju i veličini organa ili neko već nastalo oboljenje. Kvantno-informaciona medicina objašnjava uzrok nastajanja bolesti i može da svojim metodama registruje promene u organima koje predhode bolesti. Lekari znaju da kada nastane oboljenje pre organskog oštećenja predhodi energetski deficit i poremećaj biohemijskih procesa u ćelijama. Kvantno-informaciona medicina ide dublje u razotkrivanju osnovi života i životnih procesa. Naime otkriveno je da se ćelije ponašaju kao generatori elektromagnetnih talasa ali ne samo kao provodnici već i kao prijemnici. Oni rade na odredjenoj frekvenciji koja je kodirana u genima i karakteristična je za zdrav organizam. Ćelije,tkiva i organi komuniciraju medju sobom pomoću elektromagnetnih signala informišući sve ćelije i organe o svom stanju a takodje primaju signale od drugih ćelija o njihom zdravstevenom stanju. Istovremeno ovakvi elektromagnetni talasi imaju i upravljački karakter te oni diriguju svim fiziološkim i biohemijskim procesima u ćeliji. Kada iz nekog razloga dodje do takvog spoljanjeg ili unutrašnjeg uticaja da ćelije poremete svoju komunikaciju ili sama ćelija zbog nekog uticaja poremeti svoj rad tada se menja njena frekvenca a sa time se remeti i upravljanje biohemijskim procesima. Tada počinje energetski deficit pa onda organsko oštećenje. Svakoj bolesti predhodi poremećaj informacione homeostaze.

Koristeći biorezonantni skener kao najmoćniji dijagnostički aparat iz oblasti kvantne medicine možemo da dijagnostikujemo nastalu bolest ali i da uočimo predispoziciju da će neki organ da oboli. Tako da na vreme možemo da korigujemo način života i ishranu i na vreme predupredimo nastanak bolesti. Pravi primer za to je štitasta žlezda koja zbog dugotrajnog stresa može biti u disfunkciji zbog čega se pacijent realno ne oseća dobro a da to ne može da se vidi laboratorijskim analizama i ultrazvučnim pregledom. U ovakvim slučajevima mikrorezonantna terapija je metoda izbora za lečenje.

U roku od jednog sata biorezonantnim i termovizijskim skenerom pregleda se kompletan organizam bez štetnog zračenja ,ulaska u zatvoren prostor i ubrizgavanja kontrasta. Snimaju se svi organi i sistemi organa u svim etapama od zdravlja do bolesti. Ovakva dijagnostika primenljiva je za sve uzraste ,decu i trudnice. Dijagnostikuju se precizno oboljenja dojki,štitaste žlezde,srca i krvnih sudova,stomačna,neurološka,reumatska i mnoga druga oboljenja. Pregledom se može registrovati prisustvo virusa,bakterija,parazita i alergena. Nakon ovakvog pregleda lekar ima mnogo jasniju sliku o zdravstvenom stanju pacijenta pa može izabrati najbolju moguću terapiju bila ona medikamentozna,mikrorezonantna ,fitoterapija ili fizikalna terapija sa kinezi terapijom.

Ordinacija Dr Sinicki

Da biste zakazali pregled, molimo vas da nas kontaktirate na dole navedene kontakte, neko od naših članova će vam rado pomoći. Ako imate hitnu medicinsku pomoć, pozovite 011/24-48-172, 011/45-11-669 ili 064/92-22-082.

Adresa: Đorđa Vajferta 66
11000 Beograd, Vračar

Telefon:
011/24-48-172
011/45-11-669
064/92-22-082

E-mail: mailto:ordinacija@drsinicki.rs

Zakažite pregled

Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušaje ponovo kasnije.