Povećanje i korekcija usana

Korekcija usana | Dr Sinicki

Usne predstavljaju najsenzualniji deo našeg lica. Zato i nije neobična činjenica da su punije i lepše definisane usne visoko na listi prioriteta pacijenata.

Povećanje usana ima tri primarna cilja:
I - povećanje volumena usana koje su tanke.
II - kreiranje lepše ili definisanje konture usana. Usne sa bolje definisanim ivicama izgledaju mlađe i senzualnije,dok kreiranjem konture omogućavamo ispravljanje asimetrije usana.
III- korigovanje vertikalnih bora koje se vremenom pojavljuju.

Jedna od najčešće primjenjivanih metoda za postizanje senzualnijih i mlađih usnana je nehirurško povećanje hijaluronskom kiselinom.

Tretman

Pre svake intervencije u razgovoru sa Vašim lekarom mozete da saznate koja je opcija najbolja za Vas,šta treba korigovati i na koji način, a sve to u skladu sa željama pacijenata. Na osnovu pregleda utvrđujemo stanje kože oko usana i samih usana, njihovu debljinu, širinu, ivice, uglove usana, simetriju, postojanje ožiljaka i tek onda određujemo vrstu filera kao i njegovu količinu.

  • Regija na kojoj će se raditi mora biti dobro očišćena.
  • Radi konfora pacijenata ceo postupak se izvodi ultrafinim iglama, a regija koja se obrađuje se anestetira ili lokalnom anestezijom (kao kod stomatologa) ili anestetičkim kremama
  • Sam tretman traje oko 15-30 minuta i u potpunosti je bezbolan. Za vreme ubrizgavanja filera pacijenti i sami učestvuju u kreiranju novog izgleda.
  • Posle intervencije može se javiti otok ili crvenilo,ali sve je prolaznog karaktera. Otok traje 7-10 dana, po pravilu 4-5.
    • Nakon intervencije efekat punih i mekih usana sa jasnim konturama se odmah vidi. Pun efekat traje 4-12 meseci sto je individualno, jer kao sto je već poznato, hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u ljudskom organizmu i posle određenog vremena se apsorbuje. To govori u prilog da sve ove intervencije nemaju trajan efekat,a samim tim ni trajna neželjena dejstva. Ono sto izdvaja hijaluron od drugih materijala koji su trajni je sto nam širi mogućnost da menjamo svoj izgled, punimo usne, ili dopunjavamo, a opet se uvek možemo vratiti na prvobitan.

      Pozovite nas kako bi se detaljnije informisali.

Ordinacija Dr Sinicki

Da biste zakazali pregled, molimo vas da nas kontaktirate na dole navedene kontakte, neko od naših članova će vam rado pomoći. Ako imate hitnu medicinsku pomoć, pozovite 011/24-48-172, 011/45-11-669 ili 064/92-22-082.

Adresa: Đorđa Vajferta 66
11000 Beograd, Vračar

Telefon:
011/24-48-172
011/45-11-669
064/92-22-082

E-mail: mailto:ordinacija@drsinicki.rs

Zakažite pregled

Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušaje ponovo kasnije.