Fraud Blocker Kada se primenjuje mikrorezonantna terapija, Dr Sinicki

Kada se primenjuje mikrorezonantna terapija

Kod pacijenata preosetljivih na lekove ili kod oboljenja gde lekovi nisu dali rezultate, kada želimo da izbegnemo ili bar smanjimo upotrebu lekova, kada želimo da tretiramo više oboljenja istovremeno - pravi odgovor je Mikrorezonantna terapija.


Koje su odlike mikrorezonantne terapije?

Mikrorezonantna terapija je (kao i sve ostale terapije kvantne medicine) bezbolna, jednostavna -  i što je najbtinije -  bez štetnih i neželjenih dejstava, a za pacijenta prijatna. Pod dejstvom elektromagnetnih talasa, bioaktivne zone luče lekovite supstance i dovode do normalizacije fizioloških procesa, tako što poremećeno elektromagnetno polje tela vraćaju u zdravo stanje koje je bilo narušeno različitim oboljenjima.

Kod kojih bolesti se može primeniti mikrorezonantna terapija?

Mikrorezonantna terapija se može primenjivati gotovo u svim granama medicine:

 • Neurologija​ (paraliza,pareza,oboljenja perifernih živaca, ateroskleroza, neuralgije, migrene, glavoboljne...)
 • Alergologija​ (alergija na polen, ambroziju, grinje, prašinu, lekove, brezu...)
 • ​Endokrinologije (​dijabetes, oboljenja štitaste žlezde Kusing, Hašimotov tireoiditis...hormonski disbalansi, poremećaj menstrualnog ciklusa...)
 • ​Kardiovaskularne bolesti (aritmije, hipertenzija, hipotenzija, angina pectoris, kardiomiopatija, poremećaj periferne cirkulacije morbus Raynaud, morbus Buerger, neuroza srca, ulcus cruris...)
 • ​Gastroenterologija​ (gastritis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, iritabilni kolon, ulcerozni kolitis, hronične bolesti jetre, pankreasa...)
 • ORL​ (sinuzitis, alergijski rinitis, vrtoglavice, oboljenja glasnica, problemi sa sluhom...)
 • ​Dermatologija (​ekcemi, psorijaza, alergije, neurodermatitis...)
 • ​Pulmologija (​bronhitis, astma.. .)
 • ​Reumatologija​ (reumatoidn i artritis, lupus,Sjogren)
 • ​Psihijatrija​ (depresija, neuroze, stanja izazvana prekomernim stresom, menadžerske bolesti..)
 • Ko sme da koristi mikrorezonantnu terapiju?

  Jedna od odlika ovog tipa terapije je upravo to da je ona primenjiva na suštinski sve starosne granice. Naime, mikrorezonanta terapija svojom metodologijom je prilagođena kako deci, tako i osobama u takozvanom dobu.

  Da li mikrorezonatna terapija zasta radi?

  Iako su predrasude velike, ova neinvazivna terapija koja uključuje postavljanje elektroda na vašu kožu radi dijagnoze i lečenja daje željene rezultate procentualno u istoj meri koliko i “standardni” sistemi na koje smo navikli.  Kako biste razumeli u potpunosti process, elektrode su povezane na mašinu koja proverava energetske talasne dužine koje dolaze iz vašeg tela, a zatim suprotstavlja iste lošim i daje rezultate koji omogućavaju detekciju problema. Ovakva metoda dovodi do toga da se dijagnostifikuju uzroci problema, a ne krajnja rešenja, te samim tim se prisup lečenju značajno menja, takoreći iz korena.

  Koliko košta mikrorezonatna terapija?

  Ukoliko razmišljate o mikrorezonantnoj terapiji, sam cenovnik terapije možete videti klikom OVDE, a ono što je bitno da znate da u ukupnom zbiru, cena mikrorezonatne terapije zna višestruko biti jeftinija i brža od specijalističkih pregleda koji zahtevaju značajno izdvajanje vremena.

Ordinacija Dr Sinicki

Da biste zakazali pregled, molimo vas da nas kontaktirate na dole navedene kontakte, neko od naših članova će vam rado pomoći.

Adresa: Đorđa Vajferta 66
11000 Beograd, Vračar

Telefon:
011/24-48-172
011/45-11-669
064/92-22-082

E-mail: mailto:ordinacija@drsinicki.rs

Zakažite pregled

Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušaje ponovo kasnije.